Skip to main content
 

Profiel

Verzekeren is een zaak van vertrouwen, vakmanschap en transparantie. Wij adviseren over complexe risico’s, risicomanagement en employee benefits. Léons heeft de verschillende verzekeringsactiviteiten in aparte afdelingen ondergebracht. Onze consultants geven advies op maat. Zij krijgen geen omzet gerelateerde beloning. De vergoeding voor hun diensten wordt vastgelegd in een adviesovereenkomst. U weet dan precies waar u aan toe bent.

Léons Consultants bestaat uit een klein team van vakmensen. Onze consultant spreekt uw taal, is veelzijdig en praktijkgericht. Hij is bekend met vele aspecten binnen zijn vakgebied. Mocht u informatie willen op een terrein dat buiten zijn competentie valt, dan schakelt hij onafhankelijke specialisten in die onze filosofie onderschrijven.

Per 3 oktober 2022 is Léons onderdeel geworden van Ardonagh Europe, onderdeel van Ardonagh Group. Léons Group zal als onderdeel van Ardonagh Europe zelfstandig blijven opereren. Ardonagh is een toonaangevende verzekeringsgroep, die onze kernwaarden ondersteunt en ons doel voor toekomstige groei in het binnen- en buitenland mogelijk maakt. De familie Léons zal een belang in het bedrijf behouden en er samen met het team op toezien dat onze klanten op dezelfde toegewijde wijze geadviseerd worden.