Skip to main content
 

Bedrijfsfilosofie

De basis van ons succes ligt bij onze vrienden. Relaties die ons al jarenlang hun financiële zaken toevertrouwen. En dat willen we zo houden. Wij accepteren daarom vanaf de eerste dag van ons bestaan nieuwe klanten slechts op introductie van bestaande relaties. Wees niet verbaasd dat u ons nog niet via een mailing of buitendienstmedewerker bent tegen gekomen. Dat is niet onze manier van werken. Onze bestaande relaties en onze service vormen namelijk het fundament onder ons bestaansrecht en ons zakelijk succes.

Léons blijft bewust kiezen voor deze aanpak. Het biedt bestaande relaties de garantie dat we zorgvuldig met hun belangen omgaan. En daar is het ons uiteindelijk altijd om te doen. Nieuwe klanten weten dat ze in een netwerk van bestaande relaties terecht komen en dat ze op persoonlijke service kunnen rekenen. Ons enige belang is een tevreden klant.

Persoonlijke service

Léons behoort tot die middelgrote makelaars waar zelfstandigheid en onafhankelijkheid centraal staan. Wij bouwen op kwaliteit en persoonlijke service. Wij leveren maatwerk vanuit een onafhankelijke positie in de beoordeling van producten en diensten. Wij streven er naar om iedereen evenveel aandacht en ondersteuning te geven, onafhankelijk van de omvang van de individuele portefeuille.

Onze toekomst ligt in handen van de bestaande relaties en de nieuwe klanten die zij elk jaar bij ons introduceren. Wij hebben niet de behoefte om agressief en snel te groeien. Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op vertrouwen en persoonlijke aandacht. Onze omzet wordt grotendeels gerealiseerd via het bedrijfsleven, maar ook particuliere relaties zijn een belangrijke doelgroep. Beide doelgroepen zijn voor ons even waardevol.

Dienstverlening

Léons maakt gebruik van gerenommeerde binnenlandse en buitenlandse verzekeringsmaatschappijen. Wij zijn altijd op zoek naar de beste dekking voor de risico’s van onze klanten.

Dankzij ons uitgebreide netwerk van relaties in de financiële wereld en onze jarenlange ervaring kunnen wij deze dekking ook tegen concurrerende tarieven aanbieden.

Verzekeren

Verzekeren betekent het afdekken van risico’s. Dit wil zeker niet zeggen dat alle risico’s om een verzekering vragen. Léons maakt voorzover nodig een risicoanalyse waaruit voortkomt wat u al dan niet hoeft te verzekeren.

En wij doen u een voorstel voor de risico’s die u beter wél kunt verzekeren. Onze deskundige consultants adviseren u over de oplossing die het beste bij u past.

Beheren

Onze dienstverlening stopt niet bij het advies. Onze relaties hechten veel waarde aan de wijze waarop wij hun portefeuille beheren. Wij sluiten ook de verzekeringen af en waar nodig adviseren wij u ten aanzien van polisredacties, schadeafwikkeling of veranderingen in wetgeving.

Ook gaan wij na of er andere mogelijkheden bestaan om de risico’s beheersbaar te maken en te houden.

Schade

Wij kunnen niet voorkomen dat u met schade wordt geconfronteerd. In dat geval staan wij u direct bij, waardoor snelle afhandeling en betaling zoveel mogelijk worden gerealiseerd.